Google Maps и вариантите за създаване на маршрут

Знаехте ли, че с Гугъл мапс можете да създавате и собствени маршрути?
Разбира се, ако до сега не сте забелязали подобна опция – то навярно е, понеже не сте посещавали Marshruti уеб адреса. На него ще откриете много повече варианти за работа с модерните виртуални карти на Google, които ще ви помогнат далеч не само да подобрите ориентацията си по пътищата.

На всеки се е случвало да тръгне на дълъг път и да забрави откъде би било най-добре да мине. В други случаи, често се прибягва до следването на табели и указания от жители на населените места, през които преминавате. Е, вече има и далеч по-лесен начин за определяне разстоянието между отправната и крайна точка. Става дума за опциите за работа с виртуалните карти, които ви предлагат от Marshruti.eu и Google Maps.

Google Maps и вариантите за създаване на маршрут

Разширените опции, които ви предоставя сайтът за маршрути, бихте могли да откриете с няколко клика. Там ще видите карта на страната, както и полета, в които да напишете населеното място откъдето тръгвате и това, до което отивате. В случай, че се нуждаете от ориентировъчен маршрут, по който да стигнете дотам, искате да изготвите свой собствен такъв и да пресметнете предварително времето, което ще ви отнеме пътя – вече знаете откъде да направите това. Всичко, което ви е необходимо е интернет връзка и идея за посока.

Marshruti предоставя на потребителите си възможност за създаване на индивидуални маршрути, както в България, така и извън страната. Бихте могли да изчислите не само времето, за което ще пристигнете, но и с колко ще се удължи пътят, ако промените предварително уговорения маршрут. Използвайки сайта за ориентиране по пътищата и сателитния вариант на Google Maps маршрута ви, ще достигнете до желаната дестинация без проблем, независимо къде се намирате. Уверете се сами още сега с едно посещение на Marshruti.eu.