Какви са модните тенденции при сребърните обеци?

През настъпващия сезон в модата при бижутата световните дизайнери ще заложат на вдъхновение от природата и възраждащата се сила.

Класическата тема на флоралните мотиви ще бъде отново актуална. А това е подходяща възможност да направите колекцията си от бижута модерна с попълнение от забележителни и стилни сребърни обеци от mmstylebg.com.
Дизайнерските колекции на марката са изцяло изработени от висококачествени сребърни елементи с родиево покритие и оригинални кристали Сваровски. За разлика от традиционните сребърни бижута, тези обеци притежават допълнителен защитен слой от малко известния благороден метал родий.

Какви са модните тенденции при сребърните обеци?

Противно на широко използваните в бижутерията благородни метали, родият остава в сянка, защото е значително по-труден за добиване, тъй като се открива рядко. Но за сметка на това има незаменими качества при покритие на сребро, тъй като повишава значително качествата му. Сребро с покритие от родий не потъмнява и няма никаква опасност от предизвикване на алергии. А това е изключително важно за деликатно бижу като обеците, които се носят часове наред и са трудни за почистване.

Още от зората на създаването на бижута обеците са се ползвали като модификатор на женското лице. Поради тази причина, за да постигнете максимален ефект при избора на обеци трябва да се съобразите с модните тенденции и личната ви визия и стил. Както вече споменахме актуални през новия сезон ще бъдат висящите обеци и декоративни елементи, вдъхновени от природата. С този тип бижута е добре да носите косата си прибрана или в полуприбрана прическа, за да не скривате обеците и намалявате ефектността им. През новия сезон модните дизайнерски предложения включват многоцветни колиета, обеци, пръстени и гривни с цветя, включително такива, изработени от благородни материали и украсени с кристали Сваровски. Така че бъдете смели, цветни и усмихнати и експериментирайте на воля. С добро око на световните модно сцени се посреща и асиметрията. А най-добрият начин да я постигнете е като сложите само една обеца или две различни, общото между които е само цветът.