Можем ли да отслабнем със свежа спирулина?

Готови сме да започнем нов начин на живот с по-здравословна храна, както за да се чувстваме по-добре, така и и евентуално да намалим килограмите, откъде да започнем?

Запознаването с ценните хранителни вещества, които е добре да присъстват в менюто, благодарение на които организмът на само укрепва своите защити, но и може да се справи сам и с наднорменото тегло, са част от важните стъпки, с които можем да дадем начало на новата страница. Небезизвестната спирулина на spirulina.bg в последните десетилетия започна да се предлага не само в сушен вариант, но и в свеж вид, включително и по нашите ширини. На страниците на spirulina.bg в био ферма с постоянен контрол над качеството се произвежда свежия продукт, който може да достигне до нас за няколко дни.
Можем ли да отслабнем със свежа спирулина?
Как се употребява спирулината? Може да се добавя към студени ястия, като салати, мюслита с кисело мляко или към различни фрешове и смутита. Важно е да не преминава през топлинна обработка, за да не загуби от качествата си. Поради същата причина, нейните невероятни качества намаляват при обработката, която се налага да премине, за да достигне с сушен вид, каквато много от нас я познават. За това пък вече можем да се насладим на стопроцентовото съдържание на всички антиоксиданти, имуностимулатори, минерали и много други полезни вещества в свежата спирулина от България. Можем ли да отслабнем със свежа спирулина? Директна връзка между употребата на спирулина и самото отслабване още няма, но нейните свойства, спомагат подобряването на клетките и пречистването на организма, като наред с качествата и на биостимулатор тя е чудесен спътник към всяка диета.

С помощта на спирулина можем да си доставим необходимия протеин и да си гарантираме необходимата доза енергия, дори и да сме избрали по-ограничаващ режим. Тя се усвоява лесно от организма и има свойството да засища за дълго, давайки необходими вещества, заместващи месото или млечните продукти. Вижте повече в страниците на spirulina.bg и преценете сами как да започнете, като не забравяте най-важното – ключът към балансираното тегло е в спортуването и здравословното хранене.